RamZalt Mc Charity Run – 2017 !!

Invitasjon til RamZalt mc Charity Run
19. – 20. august 2017
Mo i Rana – Sorsele – Saltdal

DSC_0801
RamZalt mc Helgeland ønsker hermed å invitere alle velopplagte og kjøreglade motorsyklister til å delta på turtreffet ;

RamZalt mc Charity Run.    Høstens vakreste eventyr på tampen av mcsesongen 

 

Vi oppfordrer også de som har veteranmotorsykler om å komme å delta på løpet. 

Har dere en flott veteran mc, bor i nærheten av Mo i Rana og ikke ønsker å ta hele turen rundt, kom gjerne til startområdet på lørdag og vis frem din veteranmotorsykkel!

(Vi ber om at de av dere som tar turen med veteran mc, forsikrer seg om at motorsykkelen er i god dagsform og tåler to dagsetapper på 250 km).

 

Start i Mo i Rana, mellompost Sorsele i Sverige og stopp på Storjord i Saltdal.

Løpet starter i tidsrommet mellom kl.11:00 – 13:00 lørdag 19. august 2017 i Mo i Rana (Statoil Grubhei), vi tar en overnatting ”inne” i Sverige (Sorsele Camping). Løpet avsluttes mellom kl 11:00 – 15:00 søndag 20. august i
Storjord (Saltdalskroa). Premieutdeling ved Saltdalskroa.

I god mc-ånd og for å fremme det mellommenneskelige (les; mingling, prat og hygge) oppfordrer vi de fleste til å ta overnattingen på Sorsele Camping. For øvrig kan deltagerne finne overnatting hvor de måtte finne det bekvemt. Det er også gunstig at deltagerne lokaliserer høvelige rasteplasser og tar lette primuspauser under løpet. Her kan man forhåpentligvis treffe på andre deltagere og få seg en hyggelig turprat blant likesinnede.

Startavgift i år blir på kr.150,- pr. person. Kroner 100,- av startavgiften går til et veldedig formål. Som eksempel kan nevnes; barn på sykehus og eller i en eller annen form for organisert omsorg i institusjon, Redd Barna, SOS-Barnebyer eller andre hjelpeorganisasjoner hovedsakelig for barn mv. Vi vil også legge frem andre gode forslag. Vinneren av Charityen får den ære av å bestemme og utnevne det veldedige formålet. Det ut fra cirka 10 forslag / utkast.

Våre deltagerpins inngår i startavgiften og utdeles ved innbetaling av denne. Vi har også fått designet flotte T-skjorter i anledning løpet. T-skjortene er for salg. De tre beste deltagerne blir premiert med pokaler. RamZalt mc Charity Run er lagt opp slik at det ikke er noe poeng i kjøre hurtigst mulig gjennom løypa. Vi premierer de tre beste etter en gjennomsnittstid eller idealtid om man vil. Gjennomsnitts-/idealtiden blir regnet ut etter gjennomsnittet av den som kjører kjappest og den som kjører tregest gjennom løypa.

Ved start på lørdag 19. august i Mo i Rana må hver mc (mc-ekvipasje; med eller uten passasjer) gjøre en bensinpåfylling og eller eventuelt gjøre et annet lite innkjøp (sjokolade, is, tyggis) på Statoil Grubhei. Kvitteringen som fåes der danner grunnlaget for starttiden. På den står det gjerne dato, klokkeslett og den danner altså fundamentet for deltagerens starttidspunkt. Ved mellompost i Sorsele må det også gjøres en bensinpåfylling og eller et lite innkjøp for liksom å bekrefte at man har vært på mellomposten. Ved stopp på Storjord må man også gjøre en bensinpåfylling og eller annet for å få ut en kvittering. Denne kvitteringen danner fundament for deltagerens stopptidspunkt.

Husk! Disse tre kvitteringene fra start, mellompost og stoppested skal leveres inn sammen med påmeldingsskjema. Påmeldingsskjema får man utlevert ved start.

Starten av løpet må være registrert innen klokken 13:00 lørdag 19. august 2017 og man må være bokført i mål innen klokken 15:00 på søndag 20. august 2017. Løypetraseen er ca 485 km lang og det skulle gi en kjøretur på ca 250 km lørdag. Omtrent samme for søndag. To flotte dagsetapper altså, og med rikelig tid til å hygge seg og skape atmosfære på turen. Man kan også gjøre turen litt lenger og da kjøre innom Storuman. I Storuman vil vi anbefale å legge inn en primuspause på Utsikten. Utsikten er et høydedrag med et utkikkstårn som man, i oppholdsvær, kan se helt til fjellene i Norge. På utsikten står det benker og det er gode parkeringsmuligheter. Man svinger av til Utsikten like ved Hotell Toppen.

Vi i RamZalt mc Helgeland oppfordrer mc-folket til å bli med på dette RamZalt mc Charity Run. Vi kan skape oss en hyggelig helg og samtidig samler vi inn et lite bidrag som kan være til stor hjelp for de som trenger det
mest. I store bidrag ligger det gjerne mye begjær, det er de små bidrag takknemligheten ligger.

Kjære motorsyklist, vær med å bidra, vær med og synliggjør motorsyklismen som den gode aktivitet som den i virkeligheten er.

Under finner dere påmeldingsskjema samt invitasjon dere kan printe ut.

Påmeldingsskjema

Kortfattet innbydelse til RamZalt mc Charity Run

Eksempel på ulike hjelpeorganisasjoner

 

Velkommen skal dere være den tredje helgen i august.

 

Med vennlig hilsen

RamZalt mc Helgeland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *