Ja nå er årets RamZalt Mc Charity Run 2013 over i historiens rekker.
DSC_0761-001

Vi ønsker å takke alle deltagere og spesielt takk til de fra Bodø som tok turen over Saltfjellet, det i mye regn. Honnør til dere.

Det har blitt stiftet nye bekjentskaper og det vil sikkert nok bli en ekstra begeistring å treffe på disse igjen. På landeveien, kommende Charity Run, mc-treff eller i andre sammenheng.

Til neste år skal vi påse og sikre oss mer ved til Grillkåtan, slik at vi kan holde god varme inne i kåtan litt lenger ut på kvelden.
Uansett, stemningen langs vei, ved kalaset i Sorsele og ved målgang i Saltdal har vært stimulerende positiv. Vi gleder oss til neste år.
5-års jubileum som det jo blir…

Årets vinner ble litt spesiell og sikkert nok et engangstilfelle.
Det hadde seg nemlig slik at vinnerekvipasjen besto av fører (som er RamZalt medlem) og passasjer som ikke er medlem av RamZalt. Det var nemlig ingen tvil om at vinneren var denne spesifikke motorsykkelen. Men siden føreren er ekskludert til å delta i konkurransen (som medlem av RamZalt Mc Helgeland) valgte vi derfor å tildele passasjeren hovedpremien. Det er nemlig foreløpig bestemt at medlemmene i klubben ikke har anledning til å delta i konkurransen.

1. premie gikk til Ola Berg
2. premie gikk til Helge og Bjørg Jensen
3. premie gikk til Trygve Hay

Ola (vinneren) var helt klar på, og valgte å tildele deltageravgiften til Barneavdelingen på Nordlandssykehuset. Stor honnør for det valget.
Faktisk tredje året at pengene tilfaller Barneavdelingen på Nordlandssykehuset.

Bakom barske beksvarte fremtoninger og fasonger finnes det store hjerter.
Vi bidrar kanskje ikke med de store summene, men dog, vi hjelper til.

Selv et bitte lite lys, gir også lys i mørket…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *