Hjertelig velkommen til RamZalt mc Charity Run 2015

Høstens triveligste turtreff på tampen av mcsesongen,
eller om du vil høstens vakreste eventyr

Vi oppfordrer også i år de som har veteranmotorsykler om å komme og delta på løpet.

Har dere en flott veteran mc, bor i nærheten av Mo i Rana og ikke ønsker å ta hele turen rundt, kom gjerne til startområdet på lørdag og vis frem din veteranmotorsykkel!

(Vi ber om at de av dere som tar turen med veteran mc, forsikrer seg om at motorsykkelen er i god dagsform og tåler to dagsetapper på 250 km).
1-IMG_1328

Et tips, vær tidlig ute med å bestille husly i Sorsele.
Telefon Sorsele Camping: 0046 952 101 24,
E-post: info@lapplandskatan.nu
Telting er også fullt mulig på Campingen.
Si i fra om at du/dere bestiller i forbindelse med Charity Run.
Litt rabatt skal da være mulig. 🙂

Det blir mulig å grille i grillkåtan. For de av oss som av forståelige grunner ikke kan ta med seg kjøttvarer så kan grillmat kjøpes i butikkene på Sorsele. Butikkene ligger ikke så langt unna Campingen.

Husk å skriv- og fyll ut Påmeldingskjema. Gjerne også skriv ut Innbydelsen (brettversjon) som dere finner nederst i Charity Run menyen. Gjør dere også opp en mening om hvem av de foreslåtte hjelpeorganisasjoner som dere ønsker Charityen skal tilfalle. Det i tilfelle dere blir vinner av løpet. 😉

OBS!
Overskriften/headingen er klikkbar og her, i boksen som dukker opp nederst på siden, ønsker vi svært gjerne at dere legger inn kommentarer ytringer eller kommer med innspill på vårt Charity Run.
Ros / ris…Hva synes dere om løpet?
Kom gjerne også med forslag og innspill på andre hjelpeorganisasjoner som fortjener å komme med på lisen over hjelpeorganisasjoner. Det er ønskelig at dere begrunner innspillet en smule. De alternative hjelpeorganisasjonene bør fortrinnsvis ha barn i fokus.

Med vennlig hilsen
RamZalt Mc Helgeland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *